نوشته شده توسط : breketid
اعتصاب و تظاهرات در یونان در اعتراض به تدابیر جدید ریاضتی

احزاب چپگرا و اتحادیه‌ها می‌گویند تدابیر جدید ریاضتی منجر به شعله ورتر شدن ناآرامی های اجتماعی در یونان می‌شود

هزاران تظاهرکننده در یونان امروز سه شنبه ۷ فوریه در برابر پارلمان این کشور در آتن تجمع کردند.

هدف از این تجمع، مقاومت در برابر تدابیر جدید ریاضتی است که دولت این کشور درصدد اعمال آنهاست.

برخی از تظاهرکنندگان تلاش کردند تا از موانع عبور کرده و وارد ساختمان شوند. آنها با پلیس نیز درگیر شدند.

اعتصاب عمومی در یونان منجر به تعطیلی حمل و نقل عمومی، مدارس و بانک ها شده است.

قرار است رهبران احزاب تشکیل دهنده دولت ائتلافی امروز تحت فشار اتحادیه اروپا، توافق نامه ای برای به اجرا گذاشتن تدابیر ریاضتی جدید امضا کنند.

فشارهای زیادی بر دولت یونان برای کاهش حداقل دستمزد به میزان ۲۵ درصد وارد شده است.

مقامات اروپایی هشدار داده اند که یونان فرصت اندکی برای اعلام موافقت خود با شرایط اعطای کمک مالی به این کشور دارد.

اصلاحات مورد درخواست اتحادیه اروپا، صندوق بین المللی پول و بانک مرکزی اروپا پیش از اعطای وام به یونان باید به اجرا در بیاید و این شرط اصلی اعطای کمک های مالی است.

در صورتی که این کمک ها در اختیار یونان قرار نگیرد، این کشور در معرض خطر ورشکستگی قرار خواهد گرفت.

دولت یونان برای بازپرداخت بدهی های خود به بسته جدید کمک مالی خارجی نیاز دارد.

احزاب چپگرای یونان و اتحادیه‌ها با این شرایط مخالف هستند.

آنها می‌گویند که تدابیر جدید ریاضتی منجر به شعله ورتر شدن ناآرامی های اجتماعی در یونان می‌شود.

هدف از اعطای کمک های مالی به یونان برای بهبود اقتصاد این کشور، آرام کردن بازارهای مالی و جلوگیری از سرایت این بحران به سایر کشورهای "بدهکار" اروپایی است.

دلیل اصلی مشکلات یونان "خرج بیش از دخل" در سال های اخیر بوده که باعث بدهی سنگین و فشار فوق العاده بر اقتصاد این کشور شده است.



:: برچسب‌ها: خانه ,
:: بازدید از این مطلب : 278
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 18 بهمن 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : breketid

به گزارش روز سه شنبه ایرنا، به نقل از اداره مطبوعات وزارت امورخارجه، وزیر امور خارجه تركیه در این تماس تلفنی اظهار داشت: ما بخاطر دوستی و برادری موجود بین دو ملت تمامی مساعی خود را برای خوشحال نمودن ملت، رهبری و رئیس جمهور اسلامی ایران به كار گرفتیم و تعداد یازده تن از برادران ایرانی آزاد شدند.

وی افزود: ما همچنین تلاش خواهیم كرد كه دیگر ایرانیان در بند هم آزاد شوند.

در این گفت و گوی تلفنی، صالحی نیز با تشكر و تقدیر از تلاش های مسوولانه صورت گرفته از سوی برادران در تركیه و آزاد شدن زائران ربوده شده ایرانی، ابراز امیدواری كرد هرچه سریعتر شاهد رهایی دیگر اتباع ایران در سوریه باشیم.

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، همچنین ایام میلاد پیامبر گرامی اسلام (ص) را به ملت و دولت تركیه تبریك گفت.

سیام 1418**



:: برچسب‌ها: آب ,
:: بازدید از این مطلب : 277
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 18 بهمن 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : breketid
سر الکس فرگوسن

سر الکس فرگوسن: مربی مهمترین فرد برای تصمیم‌گیری در یک تیم فوتبال است

سر الکس فرگوسن، سرمربی منچستریونایتد، از فابیو کاپلو در ارتباط با انتقادش از برکناری جان تری از کاپیتانی تیم ملی انگلستان حمایت کرده است.

هفته گذشته فدراسیون فوتبال این کشور، جان تری را از کاپیتانی تیم ملی کنار گذاشت. فابیو کاپلو، سر مربی تیم ملی انگلستان، که از این تصمیم به شدت دلخور بود، در گفتگو با رسانه‌های ایتالیا، بصورت آشکار از فدراسیون فوتبال انگلستان انتقاد کرد.

کاپلو تاکید کرده بود که تا وقتی کسی از سوی مراجع قضایی محکوم نشده نباید مورد تنبیه مسئولان ورزشی قرار بگیرد.

این اعتراض علنی کاپلو بازتاب وسیعی در رسانه‌های بریتانیا داشت و واکنش‌های زیادی را به دنبال آورد، هر چند که مسئولان فدراسیون فوتبال انگلستان هنوز در این مورد واکنش رسمی نشان نداده‌اند.

تعدادی از کارشناسان و مسئولان گذشته فوتبال انگلستان خواستار لغو قرارداد کاپلو شدند، و درباره ایجاد تفرقه در اردوی تیم ملی این کشور در آستانه جام ملت‌های اروپا ۲۰۱۲ هشدار دادند.

اما الکس فرگوسن مهمترین چهره‌ای است که تاکنون از انتقاد کاپلو حمایت کرده. او می‌گوید: بدون تردید مهمترین فرد در یک تیم فوتبال، مربی است و اظهار نظر کاپلو هیچ مشکلی ندارد. او مربی تیم است و در مهمترین جایگاه برای بیان نظراتش قرار دارد.

نظرسنجی درباره برکناری جان تری

بیش از سه چهارم شرکت کنندگان در یک نظرسنجی، از کنار گذاشتن جان تری از کاپیتانی تیم ملی حمایت کرده‌اند.

این نظرسنجی که زیر نظر دانشگاه استفوردشایر و در میان ۱۰۰۰ بازدیدکننده وب‌سایت‌های ورزشی انجام شده، نشان می‌دهد که %۷۸ موافق گرفته شدن بازوبند کاپیتانی از جان تری، و تنها % ۳۴ خواستار همراهی او با تیم ملی انگلستان در یورو ۲۰۱۲ شدند.

همچنین % ۴۴ شرکت کنندگان استیون جرارد را گزینه اصلی جایگزینی جان تری برای کاپیتانی تیم ملی انتخاب کردند. گزینه‌های بعدی اسکات پارکر با % ۱۲ و جو هارت با %۹ بودند. در این نظرسنجی که شرکت کنندگانی از سراسر بریتانیا داشت، %۸۷ رأی دهندگان مرد بودند.



:: برچسب‌ها: سفید , آلمان ,
:: بازدید از این مطلب : 257
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 18 بهمن 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : breketid
جواد شمقدری

جواد شمقدری که قبلا معاون سینمایی وزیر ارشاد بود هم اکنون به عنوان رییس سازمان سینمایی، معرفی شده است

سازمان سینمایی ایران به ریاست جواد شمقدری، که تا امروز معاونت سینمایی وزارت ارشاد را بر عهده داشت، روز سه شنبه، ۱۸ بهمن ماه با حضور وزیر ارشاد این کشور افتتاح شد.

به این ترتیب از ادغام معاونت امور سینمایی با موسسه پژوهشی فرهنگ، هنر و ارتباطات و پژوهشکده هنر و رسانه در یکدیگر سازمان سینمایی ایران تشکیل شده است که مراسم افتتاحیه آن در برج میلاد تهران برگزار شد.

مجری مراسم افتتاح این سازمان جهانگیر الماسی بود و محمد حسینی، وزیر ارشاد و احمد نجفی، سعید راد، مسعود جعفری جوزانی، علیرضا سجادپور، محمد حسن پزشک، شهریار بحرانی، مجید انتظامی، جمال شورجه، علی سرتیپی و یدالله صمدی از اهالی سینما در آن حضور داشتند.

تشکیل سازمان سینمایی در اولین جلسه شورای عالی سینما مطرح شده بود و نخستین مصوبه آن به شمار می آید.

به گزارش منابع خبری از ایران آقای شمقدری که تا پیش از این معاون سینمایی وزارت ارشاد بود یکی از مهم‌ترین کارکردهای این سازمان را "ایجاد تعامل میان مسئولین و اهالی سینما و پاسخگویی به نیازها در حوزه های مختلف و ارایه اختیارات به بخش خصوصی" عنوان کرد.

به گفته رئیس سازمان سینمایی ایران، این سازمان سه معاونت امور آثار سینمایی، معاونت امور فعالیت های سینمایی و معاونت توسعه و مدیریت و پشتیبانی دارد که هر کدام از این معاونت ها دفاتر متعددی خواهند داشت.

آقای شمقدری به دفتر ارزشیابی و نظارت به عنوان مثالی برای این دفاتر اشاره کرد و گفت کار این دفتر نظارت بر آثار سینمایی است. او در بخش دیگری از سخنانش تاکید کرد که با تشکیل این سازمان نظارت کیفی بر تولیدات سینمایی، مراحل فنی، هنری و محتوایی ساخت فیلم ها گسترش خواهد یافت.

جواد شمقدری همچنین گفت اولین اقدام این سازمان پیوستن به سازمان 'وایپو' یا سازمان جهانی مالکیت معنوی خواهد بود اما جزئیات دیگری در این باره عنوان نکرد.

هدف وایپو یا سازمان جهانی مالکیت فکری، ارتقاء حمایت از دارائی های فکری در جهان است. نهادینه کردن حق تألیف در آثار ادبی، موسیقی، هنری، عکاسی و زمینه‌های صوتی‌ ـ تصویری از ارکان مهم این سازمان محسوب می شود.

به گزارش خبرگزاری های ایران، محمد حسینی، وزیر ارشاد درباره تشکیل این سازمان گفت که قرار نیست به این ترتیب "سینمای ایران دولتی شود". آقای حسینی گفت که وزارت ارشاد می خواهد به این ترتیب خدمات بیشتری به سینماگران ارایه کند.

این در حالی است که منتقدان نگران آن هستند که تشکیل این سازمان در پی جنجال های بر آمده از انحلال خانه سینما، بیشتر جنبه تبلیغاتی داشته باشد تا گره گشایی از مشکلات جامعه سینمایی.

آقای حسینی تبدیل معاونت سینمایی به سازمان سینمایی را ارتقای جایگاه آن دانست و گفت: "معاونت سینمایی باید ارتقای جایگاه پیدا می‌کرد تا بتواند پاسخگوی نیازها باشد."

جهانگیر الماسی، بازیگر، که مجری مراسم افتتاح این سازمان بود در انتهای مراسم آغاز به کار رسمی سازمان سینمایی را "مهمترین اتفاق صد سال اخیر عرصه هنر" دانست و تاسیس این سازمان را به مثابه "ملی شدن سینمای ایران" اعلام کرد.

ردیف بودجه این سازمان در لایحه بودجه سنواتی ایران به صورت مستقل لحاظ شده است.



:: برچسب‌ها: عشق ,
:: بازدید از این مطلب : 311
|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : سه شنبه 18 بهمن 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : breketid

به گزارش ایرنا، فاطمه قربان سه شنبه در گفت و گو با خبرنگاران در بندرعباس افزود: این نقیصه از یك سو و انتظار تغییر و تحول در تعلیم و تربیت موجب شد تغییر محتوای كتاب های ابتدایی به طور جدی در دستور كار قرار گیرد.

وی اضافه كرد: بر اساس همین رویكرد امسال كتاب ریاضی اول ابتدایی به طور صد درصد تغییر كرده و كتاب علوم نیز به میزان 80درصد دگرگونی محتوایی را تجربه می كند.

معاون وزیر آموزش و پرورش یادآور شد: در پنج سال آینده همه محتوای آموزشی دوره ابتدایی جدید خواهد شد و تفكر محوری و پرسشگری رویكرد اصلی كتاب های درسی خواهد بود.

قربان با اشاره به اجرایی شدن تغییر نظام آموزشی اظهار داشت: تغییر در ساختار نظام آموزشی از سال تحصیلی 92-91 آغاز خواهد شد و دانش آموزانی كه امسال پایه پنجم ابتدایی را می گذرانند در سال تحصیلی آینده به جای ورود به دوره راهنمایی به پایه ششم می روند.

وی یادآور شد: استقرار سیستم جدید موجب كاهش پوشش دوره پیش دبستانی نمی شود و از ردیف های استخدامی گذشته و ساماندهی جدید برای تامین نیروی انسانی 40هزار كلاس درس جدید استفاده خواهد شد.

قربان تاكید كرد: در سیستم جدید هیچ معلمی به اجبار از دوره متوسطه به مقطع ابتدایی آورده نمی شود.

معاون وزیر آموزش و پرورش در باره سرنوشت معلمان چند پایه در سیستم جدید نیز اظهار داشت: دستورالعمل جدید در حال تدوین است و این دسته از معلمان تا اردیبهشت سال آینده تعیین تكلیف می شوند.

وی درپاسخ به پرسش ایرنا در باره قاعده مند نبودن تكلیف درسی دانش آموزان مقطع ابتدایی در منزل، ضمن اذعان به مشكلات ناشی از بی سامانی این بخش اظهار داشت: نمی توان مانند پیك نوروزی الگوی واحدی را برای تمام كشور ایجاد كرد.

قربان گفت: باید به معلمان در این باره اعتماد كرد تا بر اساس صلاحدید و تشخیص خود تصمیم بگیرند.ك/3

7192/668/



:: برچسب‌ها: آسیا , ابرها , خام ,
:: بازدید از این مطلب : 323
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 18 بهمن 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : breketid

به گزارش روز سه شنبه ایرنا ، ' علی اكبر محزون ' در گفت و گویی افزود: شاخص امید به زندگی مردم ارتباط مستقیمی با وضعیت بهداشت و سلامت و شاخص‌های توسعه انسانی دارد.

وی افزود:شاخص توسعه انسانی دارای سه بعد امید به زندگی، سطح سواد و سرانه درآمد ناخالص ملی است.

محزون، رتبه ایران را در شاخص توسعه انسانی بین 14 كشور همسایه، هفتم و بین 26 كشور منطقه رتبه یازدهم اعلام كرد.

اجتمام **9022 ** 1569**



:: برچسب‌ها: سفر ,
:: بازدید از این مطلب : 242
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 18 بهمن 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : breketid

بیل دیکین، پروفسور روانپزشک در دانشگاه منچستر می‌گوید: "به نظر ما یک پنجم جمعیت بریتانیا در مقطعی از زندگی‌شان دچار افسردگی می شوند."

رویارویی با تجربه‌های ناگوار زندگی مانند طلاق، بیکاری، سوگواری و یا هر نوع شکست دیگر باعث افسردگی در بسیاری از افراد می شود. پس چرا بسیاری دیگر در اثر این اتفاقات افسرده نمی‌شوند؟

فردی که در اثر این تجربه‌ها افسرده نمی‌شود دارای خصوصیتی است که در اصطلاح روانپزشکی از آن به عنوان "حالت ایستادگی یا مقاومت" یاد می‌کنند.

آنطور که دکتر ربکا الیوت، روانشناش از دانشگاه منچستر می‌گوید همه ما در جایی از خط درجه بندی شده سلامت روانی قرار داریم.

او در این مورد توضیح می‌دهد: "در یک سوی (این خط) کسانی هستند که بسیار آسیب پذیرند و هنگام رویارویی با میزان فشار عصبی کم یا حتی هیچگونه فشاری دچار اختلالات روحی می‌شوند. در سوی دیگر (این خط) کسانی وجود دارند که زندگی بسیار بد و مملو از تجربه های تلخ داشته اند اما همچنان مثبت و خوشبین باقی مانده‌اند."

به نظر او بیشتر ما جایی در وسط قرار داریم.

اما این مقاومت و ایستادگی چیست؟ آیا چیزی است که ما آن را به ارث می‌بریم، و یا چیزی اکتسابی است؟ آیا می توان ردپای شیمیایی آن را در مغز یافت؟ یا به نحوه پیوند اعصاب و یا فعالیت الکتریکی اعصاب مربوط می‌شود؟ اگر دارای این خصوصیت نیستیم می توانیم آن را به دست بیاوریم؟

متاسفانه جواب همه این سوال‌ها مشابه است. ما حقیقتا نمی‌دانیم. اما دوست داریم و نیاز داریم که بدانیم، زیرا طبق آمار سازمان بهداشت جهانی، افسردگی بیش از ۱۲۰ میلیون نفر در سراسر جهان را تحت تاثیر قرار می دهد.

بیل دیکین، پروفسور روانپزشک در دانشگاه منچستر می‌گوید: "به نظر ما یک پنجم جمعیت بریتانیا در مقطعی از زندگی‌شان دچار افسردگی می شوند."

چیزی که باعث نگرانی می شود این است که به نظر او در حال حاضر تعداد بیشتری از افراد نسبت به گذشته دچار افسردگی می‌شوند و علاوه بر آن تاثیر افسردگی بر روی جوانان نیزاین روزها بیشتر شده است.

بیل دیکین، ربکا الیوت و دیگر همکارانشان تحت حمایت شورای پژوهش پزشکی، با بررسی دقیق مغز انسان، تلاش می کنند تا منشا و ماهیت این خاصیت مقاومت را درک کنند.

"با استفاده از اسکن های مغزی می‌توان "نمایه علمی‌عصبی" مشکلات یک شخص را ترسیم کرد. این اطلاعات می‌تواند به تصمیم‌گیری درخصوص بهترین روش معالجه، کمک کند"

بیل دیکین

آنها معتقدند درک بهتر این مسئله ممکن است به نفع کسانی تمام شود که دارای این خاصیت نیستند.

کسانی که مورد تحقیق قرار گرفته اند عمدا از سطوح مختلف انتخاب شده اند. بعضی ها گاه به گاه دچار افسردگی شده اند، بعضی ها بیش از حد معمول با فراز و نشیب های زندگی دست و پنجه نرم کرده اند و بعضی از آنها زندگی نسبتا بهتری داشته اند.

دکتر بیل دیکین می‌گوید این تحقیقات آنها را متوجه عملکرد مغز در این خصوص کرده است. وی از جمله به " درک انعطاف پذیر" - قابلیت انسان در تطبیق با شرایط مختلف زندگی - و همینطور میزان توانایی مغز برای پردازش و به یاد آوردن خاطرات و موضوعات شادی بخش اشاره کرد.

حافظه عاطفی

افرادی که در این تحقیقات شرکت کردند به چهار گروه مختلف تقسیم شدند. گروه ها عبارتند از افرادی با استرس زیاد، استرس کم، دارای افسردگی و بدون افسردگی.

نمونه ای از آب دهان همه آنها برای اندازه‌گیری میزان هورمون استرس، آزمایش شده است. فعالیت های مغزی بسیاری از آنها نیز اسکن می‌شود تا نشان دهد که هنگام فعالیت های گوناگون کدام بخش های مغز فعال می شوند.

ربکا الیوت می‌گوید: "در یکی از آزمایش ها به آنها تصاویری با بار احساسی نشان می‌دهیم. آنها باید این تصاویر را به خاطر بسپارند. مدت کمی بعد این تصاویرهمراه با تصاویر دیگر دوباره به آنها نشان داده می‌شود. آنها باید از میان همه، آن تصاویر را تشخیص دهند. از این طریق ما می توانیم قابلیت انسان ها در به یاد آوردن موضوعات عاطفی را اندازه گیری می کنیم."

خانم الیوت می گوید که تحقیقات هنوز کاملا نشده است و به عنوان مثال هنوز نمی‌توان گفت که تفاوت عملکرد مغز بین گروه های مختلف دقیقا چیست.

اما نشانه هایی که موجب دلگرمی است، وجود دارد. ارتباطی که بین میزان خاصیت ایستادگی مغز افراد با چگونگی عملکرد آنها در آزمون های مختلف وجود دارد، یکی از نشانه های دلگرمی است.

دکتر ربکا الیوت در این باره می گوید: "مثلا نتایج اولیه تحقیقات نشان داده است افرادی که خاصیت ایستادگی بیشتری دارند، احتمال آنکه تصاویری حاوی صورت‌های شاد به یادشان بماند بیشتر است تا تصاویری با صورت‌های غمگین."

هنوز مشخص نیست که چگونه پزشکان از تحقیقات اخیر در دانشگاه منچستر می توانند استفاده کنند. چیزی که از آن به عنوان خاصیت ایستادگی مغز یاد می شود، به مخلوطی از فعل و انفعالات بین ژن های انسان ، مواد شیمیایی بدن، شبکه اعصاب در مغز و تجربه های زندگی ما بستگی دارد.

اما به طور کلی پژوهشگران امیدوارند تا با درک فعالیت های مغزی که نشان دهنده خاصیت ایستادگی و مقاومت آن است، به درمان های تازه و یا شیوه های جدید درمان اختلالات عصبی دست یابند.

دارویی برای ایجاد خاصیت ایستادگی؟

بیل دیکین می‌گوید که با استفاده از اسکن های مغزی می‌توان "نمایه علمی‌عصبی" مشکلات یک شخص را ترسیم کرد. این اطلاعات می‌تواند به تصمیم‌گیری درخصوص بهترین روش معالجه، کمک کند.

ممکن است مریضی دارای قابلیت "درک انعطاف پذیر" باشد اما به یاد آوری افکار و خاطره های غمگین گرایش بیشتری داشته باشد.

بیل دیکین می‌گوید: "درک این مطلب به ما فرصت می دهد تا با ایجاد یک برنامه درمانی برای شخص مورد نظر مانع از افسردگی او در آینده شویم." به گفته او در مرحله اول، این درمان به احتمال زیاد نوعی گفتر درمانی خواهد بود.

اما ربکا الیوت در پاسخ به این سوال که آیا می شود دارویی ساخت که با استفاده روزانه از آن فعالیت مغز را تحت تاثیر قرار داد و خاصیت مقاومت آن را بیشتر کرد، می‌گوید: "به نظرم ساخت چنین دارویی از نظر تئوری امکان پذیر است اما مطمئن نیستم مردم تا چه حد تمایل به استفاده از آن را داشته باشند."

اما هرچه باشد پیدا کردن راهی برای تقویت خاصیت مقاومت مغز ارزش آن را دارد. فقط کافی است پای صحبت پولین، یکی از افرادی که در تحقیقات دانشگاه منچستر شرکت کرد بشینید.

پولین در دوره ای که بیکار بود و با مشکلات مالی درگیر بود، باید سه فرزندش را به تنهایی بزرگ می کرد، دچار افسردگی شدیدی شد و کاملا منزوی شده بود.

پولین می‌گوید: "احساس انزوا می کردم و دلم می خواست روی تختم بنشینم و گریه کنم. زمانی آنقدر حالم بد شده بود که دیگر نمی خواستم با بچه هایم باشم. آن زمانی بود که به دکتر مراجعه کردم."

هنوز دارویی برای ایجاد قابلیت مقاومت در وجود ندارد ولی شاید روزی پزشکان بتوانند برای پولین این دارو را تجویز کنند.



:: برچسب‌ها: خانه , قدیمی , جزیره ,
:: بازدید از این مطلب : 255
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 18 بهمن 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : breketid

'سیدرضا نیری' روز سه شنبه در گفت و گو با ایرنا در شهركرد افزود: مجمع خیرین با توجه به گستردگی فعالیت، بودجه ثابتی در اختیار ندارد و با داشتن دو هزار و500 هیات امناء در حال فعالیت است.

وی گفت: تاكنون موفق شده ایم 18هزار خیر را در سطح كشور به منظور پیشبرد برنامه ها جذب كنیم.

نیری با اشاره به اینكه در دوسال گذشته میزان كمك مردمی به این مجمع 9هزارو500 میلیارد ریال برآورد شده است،افزود: تلاش می شود از مجلس شورای اسلامی نیز كمك مالی برای توسعه فعالیتها دریافت شود.

دبیركل مجمع خیرین سلامت گفت:تعامل و همكاری مسئولان و خیرین سلامت و حمایت مسئولان از آنها در راستای خدمات رسانی در حوزه سلامت به مردم بویژه در دورترین نقاط محروم كشور ضروری است.

نیری، استمرار حمایت خیرین در حوزه سلامت را خواستار شد.

7361/558



:: برچسب‌ها: د , زرد ,
:: بازدید از این مطلب : 288
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 18 بهمن 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : breketid
دانش آموزان افغان

منتقدان می گویند، حذف دوره جنگ های داخلی از کتابها، تحت فشار فرماندهان سابق جهادی صورت گرفته است

وزارت معارف (آموزش و پرورش) افغانستان می گوید، بخشی از تاریخ چهل سال اخیر این کشور را که به خشونتها مربوط می شود، از کتابهای درسی تاریخ مکاتب/مدرسه‌ها حذف کرده است.

مسئولان وزارت معارف می گویند، دلیل این اقدام، "تامین وحدت ملی" در میان نسل جدید افغانها و جلوگیری از گسترش فرهنگ خشونت و کینه توزی در میان آنها است.

اما منتقدان می گویند، حذف رویدادهای چهل سال اخیر از کتابهای درسی، به دستور کسانی صورت گرفته است که نمی خواهند کارنامه هایشان ثبت تاریخ شود.

افغانستان در حدود سی و پنج تا چهل سال اخیر، درگیر جنگ های داخلی بوده است.

در این سالها، جنگهای سختی میان اقوام مختلف ساکن در افغانستان جنگ جریان داشت.

هنوز آمار دقیقی از تلفات انسانی جنگ های داخلی سه دهه اخیر میان گروه های مجاهدین و همچین جنگ هایی که بین گروه های مجاهدین و طالبان، در دست نیست.

سازمانهای مدافع حقوق بشر بارها در گزارشهایی که منتشر کرده اند از وقوع جنایات ضد بشری و نسل کشی در این سالها یاد کرده اند.

افزون بر تلفات انسانی، زیانهای اقتصادی و فرهنگی زیادی نیز در این سالها به بار آمد، شهرکابل به شدت آسیب دید و در زمان طالبان، مجسمه های بزرگ بودا در بامیان و همچنین تمامی مجسمه های با ارزشی که در موزه های افغانستان بود، نابود شدند.

شماری از کسانی که فرماندهی این جنگ ها را در دست داشتند، در حال حاضر کرسی های مهمی را در دولت افغانستان در اختیار دارند.

حبیب الله رفیع، نویسنده و پژوهشگر افغان می گوید وزارت آموزش و پرورش به لحاظ قانونی، حق ندارد بخشی از تاریخ کشور را حذف کند.

او می گوید: "تاریخ، زندگینامه ملت ها است. تاریخ را نمی توان تغییر داد. تاریخ نگاشته می شود و حفظ می شود. تاریخ افغانستان پر افتخار است و تاریخ مبارزه ملت در برابر تجاوز است. اما بعضی گروه هایی که در افغانستان جنگ کردند، جنگ آنها بر سر قدرت بود و ملت در آن شامل نشد."

آقای رفیع می افزاید: "این مسایل همه باید ثبت تاریخ شوند، هم فداکاری ملت افغانستان و هم خیانت یک عده ای که خواستند میان اقوام افغانستان نفاق بیاندازند."

اما مقامهای وزارت معارف افغانستان نمی پذیرند که کسی یا کسانی برای حذف این برهه از تاریخ افغانستان بر آنها فشار آورده باشد.

امان الله ایمان، سخنگوی وزارت معارف به بی بی سی گفت که این تصمیم چند سال پیش گرفته شد.

آقای ایمان گفت: "هشت سال پیش، زمانی که روی ترتیب نصاب درسی صحبت می شد، تصمیم گرفته شد که از بحث روی شخصیت ها (افرادی که در حوادث چهل سال اخیر درگیر بوده اند) صرف نظر کرده و آن را به نسل های بعدی واگذار کنیم."

او افزود: "رویدادهای مهم، مانند تصویب قانون اساسی، برگزاری لویه جرگه های افغانستان حذف نشده اند، اما از تبصره در مورد شخصیت ها خودداری کرده ایم."

کتابهای درسی مکاتب/ مدارس افغانستان در چهل سال اخیر، چند بار، براساس خواست نظام های حاکم، تغییر کرده است.



:: برچسب‌ها: لندن ,
:: بازدید از این مطلب : 266
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 18 بهمن 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : breketid

آیت الله خامنه‌ای نگران واکنش‌ها و تبعات حمله نظامی ایران به طالبان بود

سرلشگر یحیی رحیم صفوی، فرمانده پیشین سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و مشاور عالی آیت‌الله خامنه‌ای در امور دفاعی و نظامی در مصاحبه‌ای چند ویژگی از بینش و مدیریت رهبر جمهوری اسلامی ایران مطرح کرده است.

این مصاحبه با خبرگزاری فارس انجام شده است و در آن به حوزه های داخلی و خارجی مدیریت آیت‌الله خامنه‌ای اشاره شده است.

در حوزه سیاست خارجی به روابط ایران و افغانستان در مقطع کشته شدن دیپلماتهای ایرانی در مزار شریف به دست نیروهای طالبان، حملات یازدهم سپتامبر ۲۰۰۱، حمله عراق به کویت و جنگ ناشی از آن با آمریکا اشاره شده است.

'آیت الله خامنه ای اجازه حمله به هرات را نداد'

مشاور نظامی آیت الله خامنه ای گفته است که پس از کشته شدن دیپلماتهای ایرانی توسط طالبان، رهبر ایران اجازه دخالت نظامی ایران در افغانستان را نداد.

به گفته آقای رحیم صفوی، آقای خامنه ای از یک طرف نگران واکنش های بین المللی به حمله نظامی ایران به افغانستان بوده و از طرف دیگر پاسخگویی به اقدام طالبان را دارای تلفات احتمالی بیشتر می دانسته است.

آقای صفوی گفته "وقتی که طالبان این سیزده نفر دیپلمات را به شهادت رساند، حضرت آقا در مشهد بودند و من همان جا خدمت ایشان رسیدم".

"آن موقع من فرمانده کل سپاه بودم. ما ظرف ۴۸ ساعت دو لشگر را از طریق هواپیما در مرز تایباد پیاده کردیم. یک نقشه عملیاتی را طراحی کرده و خدمت حضرت آقا بردم که از حضرت آقا اجازه بگیرم که ما با چند لشگر تا منطقه هرات پیشروی کنیم. (هرات حدوداً صدوسی کیلومتر با مرز ما فاصله دارد.) گفتم: "اجازه بدهید ما برای تنبیه طالبان با چند لشگر برویم تا هرات این‌ها را قلع و قمع بکنیم و گوشمالی بدهیم، منهدم بکنیم و برگردیم."

"حالا سیزده نفر شهید شدند و شما می‌روید که انتقام آنها را بگیرید ولی در این لشگرکشی هم ممکن است تعدادی بیشتر از سیزده نفر از شما شهید بشوند؛ یعنی اینجور نیست که فقط شما از آنها بکشید"

آیت الله خامنه ای در پاسخ به سردار صفوی در مورد واکنش به کشته شدن دیپلماتهای ایرانی

به گفته آقای صفوی، آیت الله خامنه ای با این طرح مخالفت کرده و گفته "اولا طالبان وارد سرزمین ما نشده‌اند و به داخل کشور ما تجاوز نکرده‌اند؛ ورود ایران به سرزمین افغانستان ممکن است که دیگران را به واکنش بیندازد."

خبرگزاری فارس سپس از قول سردار صفوی نقل کرده که آیت الله خامنه ای سپس گفته "حالا سیزده نفر شهید شدند و شما می‌روید که انتقام آنها را بگیرید، ولی در این لشگرکشی هم ممکن است تعدادی بیشتر از سیزده نفر از شما شهید بشوند. یعنی اینجور نیست که فقط شما از آنها بکشید."

سردار صفوی سپس افزوده است که طرح دیگری مبنی بر انهدام پاسگاه های مرزی طالبان مطرح و با موافقت آیت الله خامنه ای این طرح اجرا می شود. به گفته وی طالبان بعد از انجام این عملیات قول داده اند که دیگر به ایرانیان کاری نداشته باشند.

نگاه پیشاپیش آیت الله خامنه ای به اشغال کویت

مشاور نظامی آیت الله خامنه ای که در جریان جنگ عراق علیه ایران هم حضوری تمام عیار در صحنه داشته می گوید که کویت یک میلیارد دلار به عراق پول داد تا برای جنگ با ایران هزینه کند.

به گفته آقای صفوی "در جلسه شورای عالی دفاع آن زمان که حضرت آقا نماینده حضرت امام در شورای عالی دفاع بودند مطرح شد که ما با کویت برخورد بکنیم یا نه؟ و اصلاً موضع ما در قبال کویت چه باشد؟"

سردار صفوی پاسخ آیت الله خامنه ای به این پرسش را چنین بیان کرده که "ما الان نباید میدان جنگ را وسیع کنیم و علاوه بر عراق بخواهیم با کویت هم درگیر شویم. از طرف دیگر عراق نسبت به کویت ادعای سرزمینی دارد و ممکن است که این عراق یک روزی به سراغ کویت هم برود".

حمله عراق به کویت و سپس حمله آمریکا برای اخراج نیروهای عراقی از کویت جمهوری اسلامی را در برابر سوالی مهم در خصوص نحوه واکنش قرار می‌داد

سردار صفوی این موضعگیری آیت الله خامنه ای را حاوی ظرافت و دید بلند آقای خامنه ای توصیف می کند: "این صحبت را حضرت آقا سال ۵۹ - ۶۰ بیان کردند؛ یعنی زمانی که هنوز یک سال از جنگ نگذشته بود و این بینش را هم هیچ‌کدام از اعضای شورای عالی دفاع آن زمان نداشتند که مثلاً عراق نسبت به کویت ادعای سرزمینی دارد و یا این‌که ما نباید میدان جنگ را گسترش بدهیم".

حمله عراق به کویت و سپس حمله آمریکا برای اخراج نیروهای عراقی از کویت، جمهوری اسلامی را در برابر سوالی مهم در خصوص نحوه واکنش قرار داده که آقای صفوی محکومیت هر دو اقدام توسط آیت الله خامنه ای یک حرکت "مدبرانه و سیاستمدارانه توصیف" کرده است.

سردار صفوی در این رابطه گفته: "در آن زمان در مورد موضع ایران در قبال صدام و حمله او به کویت و پس از آن حمله آمریکا به عراق در سال ۱۹۹۱ میلادی، در داخل کشور یک نوع تفاوت‌ها و برداشت‌های مختلفی حاکم بود و عده ای معتقد به همراهی با صدام و حمایت از وی بودند و حتی در تریبون مجلس مطالبی گفته می شود و بر حمایت از وی در جریان جنگ با آمریکا تاکید می کردند. اما با تدبیر مقام معظم رهبری ایران هم حمله آمریکا به عراق را محکوم کرد و هم از رژیم صدام حمایت نکرد".

ارزیابی فرمانده سابق سپاه پاسداران این است که "به نظر من موضع جمهوری اسلامی در جریان جنگ دوم خلیج فارس با درایت رهبری، بهترین مواضع در مقیاس منطقه ای و جهانی بود".

حملات یازدهم سپتامبر به آمریکا

به گفته سرلشگر صفوی، نمونه دیگر مدیریت خارجی آیت الله خامنه ای این بوده که حملات یازدهم سپتامبر به برج های دوقلوی تجارت جهانی و دیگر اهداف را اقدامی مشکوک توصیف کرده و گفته است "این حادثه یک حادثه‌ای مشکوک است که احتمال این‌که سران آمریکا و سران موساد پشت این حادثه باشند وجود دارد ولی سپاه بایستی آمادگی‌های لازم را داشته باشد".

به گفته آقای صفوی "آن زمان یعنی سال ۲۰۰۱ آقا درباره این حادثه فرمودند این احتمال هست که خود سازمان موساد اسرائیل و سازمان CIA پشت سر این حادثه باشند. این تحلیل آن زمان حضرت آقا بود".

آقای خامنه ای در واکنش به حملات یازدهم سپتامبر گفت "این حادثه یک حادثه‌ای مشکوک است که احتمال این‌که سران آمریکا و سران موساد پشت این حادثه باشند وجود دارد"

تکرار چنین اتهامی توسط محمود احمدی نژاد، رئیس جمهوری ایران در یک سخنرانی در مجمع عمومی سازمان ملل با واکنش خشمگینانه دولت آمریکا مواجه شد.

مشاور نظامی آیت الله خامنه ای با اشاره به جنگ های آمریکا در عراق و افغانستان پس از یازدهم سپتامبر، ضمن تاکید بر اینکه ایران هم در فهرست برخورد آمریکا قرار داشت به این نتیجه رسیده که ایران در نهایت پیروز واقعی این وضعیت بوده است.

به گفته آقای صفوی، مدیریت و نگاه آیت الله خامنه ای در نهایت باعث شد که آمریکایی ها در عراق به اهداف خود نرسند.

آقای صفوی گفته "تدبیر رهبری مدبرانه حضرت آقا چه در بعد رهبری انقلاب اسلامی چه در بعد فرماندهی کل قوا این بود که آمریکایی‌ها با اشتباهاتی که دارند و اختلاف نظری که در میان آنها وجود دارد و عدم شناختی که از محیط فرهنگی، انسانی، طبیعی و مذهبی عراق دارند، در باتلاق های عراق گیر می کنند و توان سیاسی، نظامی و اقتصادی آمریکایی‌ها در این دو جنگ گرفته می شود و دیگر توان حمله نظامی به ایران را نخواهند داشت که همین اتفاق در صحنه سیاسی - نظامی عراق و افغانستان رخ داد".

سردار صفوی درباره مدیریت داخلی آیت الله خامنه ای به مواردی مانند جلوگیری او از عملی شدن طرح ادغام سپاه و ارتش پرداخته که به گفته او پیش از درگذشت آیت الله خمینی توسط اکبر هاشمی رفسنجانی، جانشین وقت فرمانده کل قوا پیگیری می شد.

از جمله نکاتی که به گفته آقای رحیم صفوی، برای نخستین بار در این مصاحبه مطرح شده، ماجرای درگیری لفظی ای است که بر سر نحوه برخورد با ناآرامی های پس از ۱۸ تیر سال ۱۳۷۸ میان فرمانده وقت سپاه و وزیر وقت کشور رخ داده بود.

آقای رحیم صفوی می گوید که عبدالواحد موسوی لاری، وزیر وقت کشور با دخالت سپاه و بسیج در برخورد با معترضان مخالف بوده است اما سرانجام نظر فرمانده وقت سپاه بر نظر او ترجیح یافته است.



:: برچسب‌ها: ژاپن , هاوایی ,
:: بازدید از این مطلب : 251
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 18 بهمن 1390 | نظرات ()